Blog

Het laatste nieuws

Op naar een ondernemend 2013

01 januari

Logo MvH DesignHet is wellicht de slechtste woordspeling ooit bedacht, die titel, maar voor mij niet minder waar. Vandaag, 1 januari, heb ik officieel mijn eigen onderneming.

Na vijf jaar een beetje aangemodderd te hebben als hobbyist met een passie, begint vandaag een heuse poging om het professioneel aan te pakken. Onder de noemer MvH Design (design omdat ik me niet wil limiteren tot digitale portretten) kan ik nu ook voor bedrijven illustraties maken en blijft het niet meer bij vriendendienstjes en vrijwilligerswerk.

Hoe dat er verder precies uit gaat zien weet ik ook nog niet helemaal, maar het voelt goed. Mijn portfolio heb ik gevuld met zowel recente projecten als mijn favoriete hobby-werk, zodat het voor ieder duidelijk mag zijn wat ik allemaal kan maken.

Hopelijk brengt 2013 mij een mooi jaar, en jullie mooie illustraties!

 

Tags: ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie